Am colectat: 25800 din 150000 RON

Când întreaga țară se confruntă cu amenințarea unei pandemii, trebuie să ne unim forțele, deoarece în astfel de condiții nu este vorba de siguranța unei singure persoane, ci a întregii națiuni.

Clubul Oamenilor de Afaceri Basarabia a deschis un fond de urgență pentru sprijinirea imediată a sistemului medical din Brașov și începe adunarea de fonduri necesare în lupta contra pandemiei de COVID-19.

Este o provocare fără precedent și noi oamenii de afaceri avem obligația de a contribui la depășirea acestei crize prin a susține sistemul medical din Brașov.
Implică-te și tu în lupta Covid-19.

Donează! 

Pentru donații puteti folosi și contul de mai jos:

Asociația Clubul Oamenilor de Afaceri Basarabia – RO41BTRLRONCRT0493593701

Banca Transilvania Brasov 

Asociația vă poate oferi recipisă de donație sau contract de donatie/ sponsorizare, pentru aceasta vă rugăm să trimiteți datele companiei care transferă pe e-mailul: coabasarabia@gmail.com

Împreună vom învinge în lupta COVID-19
visa-mastercard

Scopul proiectului

Cu fondurile strânse, vom achiziționa aparatură medicală, echipamente de protecție și consumabile necesare pentru spitalele din Brașov care au mare nevoie de ele.

Cui donez?

Clubul Oamenilor de Afaceri Basarabia este o asociație non-guvernamentală, non-profit și apolitică. În calitate de membri COAB urmărim să creăm schimbări pozitive și durabile în societatea în care trăim, acțiunile noastre fiind orientate spre îmbunătățirea mediului de afaceri din țară și crearea oportunităților de dezvoltare a tinerilor.

De ce să donez?

Să fim oameni!

Medicii români sunt astăzi în prima linie a luptei contra coronavirusului. Ei au nevoie de tot sprijinul nostru pentru a putea îngriji și salva vieți și pentru a-și proteja propria sănătate.

#impreunavominvinge